Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Ξεκίνησε προετοιμασία την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο Π. Μπαχράμης ο Ηρακλής Καλαμάτας που θα αγωνιστεί στην νέα Α” Τοπική. Η Καλαματιανή ομάδα έχει θέσει ως στόχο όπως πάντα το καλό ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος και με γνώμονα τα νέα παιδιά.

Χρόνια τώρα ο Ηρακλής κάνει καταπληκτική δουλειά στις ακαδημίες και για αυτό άλλωστε προωθούνται συνεχώς παίκτες από όλα τα τμήματα στην ανδρική ομάδα. Έτσι, οι παίκτες που θα κάνουν προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα είναι οι: Γκελκέργια Έλβις, Χριστοφιλόπουλο Θάνο, Τσικρικά Γιώργο, Πλαγιανό Νικήτα, Κορομηλά Πάνο, Μουρούφα Παναγιώτη και Κομηνάκη Νίκο.

Από κει και πέρα, πριν το πρώτο τρέξιμο πραγματοποιήθηκε αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά παρουσία της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας, με τον έμπειρο Νίκο Μουλατσιώτη να παραμένει στο τιμόνι αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους.

Τέλος, στο μεταγραφικό κομμάτι πραγματοποιήθηκαν άλλες δύο προσθήκες. Αναφερόμαστε στους Γιάννη Πιτσιλή από το Μάνεσι που επέστρεψε στην ομάδα μετά από ένα χρόνο και Θοδωρή Τσώλη (φοιτητής). Επίσης, παίκτης πρέπει να θεωρείται και ο Νίκος Γιαννακόπουλος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και το μόνο που μένει είναι η υπογραφή.

Το ρόστερ

Αναλυτικά, το ρόστερ του Ηρακλή Καλαμάτας αποτελείται από τους: Μητσέας Βασίλης, Πιτσιλής Γιάννης, Παπαδέας Γιώργος, Τσώλης Θεόδωρος, Διαμαντής Κωνσταντίνος, Μπομπόνης Γιάννης, Κωνσταντόπουλος Βασίλης, Ζαφειρόπουλος Βασίλης, Παπαδέας Τζανέτος, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Μιχαλόπουλος Αλκίνοος, Βλαχάκης Δημήτρης, Φασουλής Χρήστος, Λεβαντής Γιώργος, Λίγγρης Διονύσης, Μάρης Σπύρος, Κατσαρός Γιάννης, Ηλιόπουλος Βαγγέλης, Δημητρόφ Νικόλας. Φυκούρας Γαβριήλ, Γκελκέργια Έλβις, Χριστοφιλόπουλος Θάνος, Τσικρικάς Γιώργος
, Πλαγιανός Νικήτας, Κορομηλάς Πάνος, Μουρούφας Παναγιώτης και Κομηνάκης Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου